Seitennavigation

Weltvogelpark Walsrode

Fåglarnas värld

Större

Weltvogelpark Walsrode: VIP guest in the air show
© Vogelpark Walsrode GmbH

Weltvogelpark Walsrode ligger i hjärtat av Lüneburger Heide vid väg A7 och är med sina 4 000 fåglar av 650 olika arter den största och mångsidigaste fågelparken, och en av de tio artrikaste djurparkerna, i världen. Oavsett om du kommer på våren, sommaren eller på hösten, kan du njuta av ett färgstarkt och omväxlande program i en enastående miljö.

I det 240 000 kvadratmeter stora parklandskapet finns spännande temahus, exotiska tropikhallar, artrika voljärer och mycket mer. Utöver den stora utomhusytan finns även 5 000 kvadratmeter under tak att utforska.

Dagliga flyguppvisningar med bland annat örnar, papegojor och kondorer. Utfodring av pingviner, pelikaner och rovfåglar samt guidade rundturer för grupper och enskilda gäster. I Weltvogelpark är det alltid upplevelsen för de stora och små besökarna som står i centrum.

Weltvogelparks guider hjälper dig att upptäcka fågelvärlden. De finns runt om i parken hela dagen, öppnar små och stora besökares ögon för de egenheter som finns i fågelvärlden och ger kunniga och underhållande inblickar i parkinvånarnas liv.

Även själva parken och trädgårdsanläggningen är en attraktion i sig för många besökare. Här kan du beundra både inhemska växter, liksom olika, ibland mycket sällsynta, exotiska arter. 120 olika arter i rhododendrondalen, 70 sorters rosor och otaliga dahlior ger en vink om vilken mångfald som väntar besökarna. Hämta inspiration till din egen trädgård eller balkong där hemma från den späckade växtmångfalden. För de korta rasterna under dagen står 320 bänkar utspridda över hela parken till förfogande.

Kontaktuppgifter

Weltvogelpark Walsrode

Am Vogelpark, 29664 Walsrode

telefon: +49 (0) 5161 / 60440
Fax: +49 (0) 5161 / 604440

Skriva e-post: info@weltvogelpark.de

Hitta din semester

Events, logier och erbjudanden för dig.