Seitennavigation

Serengeti-Park Hodenhagen

En ren safariupplevelse

Större

Nashörner-Streicheln im Serengeti-Park Hodenhagen
© Lüneburger Heide GmbH

I Serengeti-Park Hodenhagen, Tysklands största safari- och storviltreservat vid motorväg A7, väntar fler än 1 500 exotiska djur på besökare.

Ta en buss genom Serengeti eller kör med egen bil mellan giraffer, noshörningar, kameler och många andra arter. Djuren kan vara nyfikna på er också!

Den äventyrliga djungelsafarituren är ännu mer spännande. Specialeffekter som naturtrogna lejon- och noshörningsattacker utlovas, liksom verklighetstrogna flodhästar och slutligen en ”brandfarlig” äventyrsbro.

På Aquasafarin åker du med träskbåt genom ett äventyrligt flodlandskap, precis som i Everglades. Upplev en safari på och kring vattnet, med specialeffekter som tar dig till en fascinerande och spännande värld. Den stora höjdpunkten på Aquasafarin är mötet med jättelika King Kong. Stå öga mot öga med det berömda monstret från film och tv. Här lever King Kong i en undervattensvärld som kommer att överraska Aquasafarins alla modiga deltagare.

Personer med funktionshinder kan uppleva djurparken på en rullstolsanpassad tur, med västernjärnvägen eller med Serengetibussarna.

Kontaktuppgifter

Serengeti- Park Hodenhagen

Am Safaripark 1, 29693 Hodenhagen

telefon: +49 (0) 5164 / 97990
Fax: +49 (0) 5164 / 2451

Skriva e-post: info@serengeti-park.de

Hitta din semester

Events, logier och erbjudanden för dig.