Seitennavigation

Heide Park Resort Soltau

Nervkittlande så det räcker och blir över

Större

Die Krake im Heide Park Resort in Soltau
© Heide-Park Soltau GmbH

Upplev ren och skär glädje i norra Tysklands största fritids- och familjepark i Lüneburger Heide, precis vid motorväg A7!

Heide-Park Resort erbjuder oräkneliga möjligheter att tillbringa en fullspäckad dag med hela familjen, och allt detta mitt i ett vackert, 850 000 kvadratmeter stort parkområde. På norra Tysklands största familje- och fritidspark väljer du fritt enligt äventyrslusta, ålder och hur känslig du är din egen upplevelse från talrika attraktioner och uppvisningar.

Ett exempel är en färd i 120 km/h på Colossos, enligt Guinness rekordbok 2011 den snabbaste och längsta träbergochdalbanan i världen. Eller varför inte uppleva djärva äventyr på den prisbelönta piratshowen i Dödskallebukten? Åkattraktionerna erbjuder allt från lugnt och trevligt till snabbt och hisnande äventyr. Med Scream, det högsta gyro drop-tornet i världen, går det snabbt ner i djupet med fritt fall.

I den hängande bergochdalbanan Limit kan du uppleva världen upp och ner, sedan kan du susa ner blixtnabbt i den schweiziska bobbanan eller gunga med Mountain-Rafting genom en skummande bergsflod.

Med ett gigantiskt vrak, stort som ett femvåningshus, har Tyskland fått sin första dykochdalbana: KRAKE. En efterlängtad mörk resa genom den fruktansvärda bläckfiskens mun. Men inte nog med det: KRAKE lever! Detta är nöjesparkens senaste attraktion: det första spökhuset som har byggts som ett skeppsvrak.

Det finns boendemöjligheter i pirathotellet Port Royal och i surfparadiset Holiday Camp.

 

Kontaktuppgifter

Heide Park Resort Soltau

Heide Park 1, 29614 Soltau

telefon: +49 (0) 1805 / 919101
Fax: +49 (0) 1805 / 545801

Skriva e-post: info@heide-park.de

Hitta din semester

Events, logier och erbjudanden för dig.