Seitennavigation

Golf i Niedersachsen

Större

Golfland Niedersachsen
© TourismusMarketing Niedersachsen GmbH

Golfland Niedersachsen – tee mellan Nordsjön och regionen Harz

Golf från sin bästa sida: från den blåsiga Nordsjö-kusten över den kända regionen Lüneburger Heide till den lite mer bergiga trakten Weserbergland - i golflandet Niedersachsen väntar över 80 golfanläggningar för både nybörjare och avancerade spelare på dig. Stiliga golfhotell och många olika evenemang ger dig dessutom perfekta möjligheter att koppla av och bara njuta efter en skön och spännande golfrunda – det är golfsemester med ”må bra”-garanti och den perfekta förutsättningen för riktig spelglädje!

Förstklassiga anläggningar i vackra parklandskap, golfbanor som går genom härliga lövskogar med vackra gamla träd eller greens med fascinerade utsikt bäddar för sann spelglädje i samspel med naturen. Men naturligtvis finns också golfbanor som är riktiga utmaningar även för avancerade spelare. Och efter golfrundan kan du slappna av, dricka och äta något gott på tillsammans med andra golfvänner på ett av de trevliga klubbhusen.

Och om du planerar en lite längre golfsemester, så hittar du i Niedersachsen, som för övrigt är den näst största förbundsstaten i Tyskland, ett stort utbud på olika resorts, hotell on course eller små mysiga hotell i närheten av en golfbana. Här har du möjlighet att kombinera golf med många andra aktiviteter, som t.ex. spa. En del golfresorts och hotell har förstklassiga spa-anläggningar direkt intill golfbanan. Många hotell är också kända för sina gourmetrestauranger, där du kan uppleva innovativ och förstklassig matlagningskonst.

Dessutom finns det ett stort antal familjehotell för spännande semesterdagar med hela familjen. Du kan t.ex. besöka en fritidspark, strosa genom pittoreska småstäder eller uppleva naturen på nära håll. Men också för dig som gillar storstadslivet har Niedersachen något alldeles speciellt att bjuda på – staden Hannover, som är ett riktigt shoppingparadis med många kulturella evenemang och utställningar som du kan besöka.

Golfland Niedersachsen

Hitta din semester

Events, logier och erbjudanden för dig.